#Ukrajina #Donbas #Afrika #Migrace #Konflikty #Rozhovory #Blízký východ #Podcasty

Drzé čelo! Připravujeme pro vás nový podcast

04. Říjen 2024
1 minut
Podcast Drzé čelo bude představovat osobnosti známé i méně známé, které mají co říct k problematice světové politiky a světové bezpečnosti. Což jsou témata pro tuto dobu více než důležitá a s tématy našich reportáží přímo související.

Jistě to znáte také – již naše babičky či prababičky říkávaly: Lepší drzé čelo nežli poplužní dvůr. Podle Wikipedie se toto úsloví používá obvykle jako povzbuzující rada druhému, že suverénním vystupováním lze dosáhnout úspěchu spíš než pomocí majetku. Ano, to je pro nás příznačné. Novinář a reportér musí být trošku drzý! Zdůrazňujeme - trošku.

Muž v Reportérkách!

V Drzém čelu budou jako moderátorky účinkovat Lenka Klicperová a Markéta Kutilová, zakladatelky Reportérek. Ale máme i novou tvář – Matěje Marka! Tento mladý muž již projevil značnou odvahu, protože se nebojí genderových stereotypů a začíná s námi pracovat v Reportérkách. Zatím hlavně v podcastu Drzé čelo, ale uvidíme, kam až se se svým drzým čelem posune. Matějovi je pětadvacet a vystudoval bezpečnostní a strategická studia na brněnské Masarykově univerzitě. Z toho jasně vyplývá, co ho baví a čím žije. Těšte se, již domlouváme velmi zajímavé hosty!

Nakreslil Marek Douša

Co je na tomto podcastu také nesmírně rozkošné – nový vizuál. Jeho autorem je kreslířská legenda z Reflexu Marek Douša! Jeho originální pojetí zejména podobizen moderátorů je velmi drzé a svěží. Takže se k nám hodí!

Za podporu při natáčení podcastů chceme také poděkovat do redakce Info.cz, které nám poskytuje prostor pro natáčení. Děkujeme Pavlu Vondráčkovi a jeho týmu!

A děkujeme také vám všem, kteří nás sledujete a podporujete.

Vaše Reportérky (ženy a muž).